1.  Drepturi de autor

Site-ul www.giotto.ro este proprietatea Giotto Advertising SRL. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Intregul continut al site-ului www.giotto.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Giotto Advertising si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Giotto a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.giotto.ro  numai pentru informare si efectuarea de comenzi online.

 

2.  Produse si servicii

Produsele comercializate prin intermediul giotto.ro sunt noi si insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor legate de livrare si plata, in limita stocului disponibil. Preturile prezentate includ toate taxele aplicabile si nu includ cheltuielile de livrare.

 

3.  Plata produselor

Plata produselor comandate se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans, conform termenilor agreati. Pentru comenzi mari sau lucrari complexe, Giotto isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre adresa de e-mail office@giotto.ro .

 

4.  Garantia

Produsele comandate beneficiaza de garantie conform specificatiilor producatorului si legislatiei romane in vigoare. 

 

5.  Retur produse

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 clientul  are dreptul ca, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. Returul este acceptat doar atunci cand produsele nu sunt deteriorate sau purtate, se afla in stare perfecta si au toate etichetele cu care au fost livrate, iar costurile de transport sunt acoperite de client. Produsele personalizate, realizate conform masuratorilor si identitatii vizuale (personalizarii) cerute de client nu pot fi returnate.

 

6.  Confidentialitatea datelor

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor nostri si nu transmitem datele personale ale acestora catre terti. Folosim doar datele necesare pentru efectuarea comenzii, pentru facturare si pentru informari comerciale legate de acest magazin. Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. De asemenea, putem obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ne pot ajuta sa il imbunatatim sau sa il dezvoltam. Daca aveti intrebari referitoare la politica de confidentialitate sau doriti ca datele dumneavoastra sa fie modificate sau sterse, va rugam sa ne contactati pe e-mail la office@giotto.ro .